Хотел

Хотелски комплекс Кърджали се намира на главен път Маказа – Кърджали, на 200м от Автогара Кърджали и 1 км от институции като Община Кърджали, Областна администрация, Окръжен съд, НАП и др. Конферентна зала

Хотелът разполага с 34 помещения за настаняване и 70 основни легла + 16 допълнителни хотелски легла. НАШИТЕ СТАИ ВИЖТЕ ТУК

Всяка стая има всичко необходимо за приятен и удобен престой на гостите. Телевизор и минибар, собствена баня, хавлии, тоалетни принадлежности и сешоар. Денонощно е осигурена топла вода и централна климатизация.

Тих ресторант с приглушена музика, лоби бар, 24 часова рецепция, лятна градина, хлебопекарна. Делова и спокойна атмосфера. Удобно място за организиран обяд за преминаващи групи с паркинг за големи автобуси. Осигуряване на музика – по желание.

Безплатен охраняем паркинг за гости на хотела. Сауна КърджалиВисокоскоростен WiFi оптичен интернет с покритие на територията на целия комплекс.
Бизнес удобства – две семинарни зали за 40 и 60 човека и голяма конферентна зала за 300 човека. Сет менюта за кафе-паузи и коктейли.
Зала за фитнес, сауна и парна баня – за отпускане и релакс след напрегнат работен ден.
Бизнес хотел с нов стил в Кърджали – доверете ни се!