Релакс

Сауна КърджалиЗа отпускане на тялото и душата след напрегнат работен ден, хотел Кърджали осигурява на своите гости:

Инфрачервена сауна

Локално загряване на тялото, температура в помещението не по-висока от 60 градуса, ниска влажност на въздуха и по-малко натоварване на сърдечносъдовата и дихателната системи – това са основните предимства на инфрачервената сауна. Терапевтичният ефект идва от затоплянето на определени части и проникването на инфрачервената светлина в тялото ви. Повече за ползите прочетете ТУК.

Класическа сауна

Сауна Кърджали

Затоплянето на тялото в сауната води до отпускане на мускулатурата и преодоляване на натрупания стрес. Сауната има мощен прочистващ ефект от токсините, които изхвърляме навън чрез обилното потене. Вижте още полезна информация ТУК.

Парна баня

Температурата в парната баня е по-ниска от тази в сауната (около 50 градуса), но влажността на въздуха е близо до 100%. Този вид терапия действа благотворно на синусите и белите дробове, намалява болките в ставите и отпуска мускулите. За ползите от терапия в парна баня прочетете ТУК.

Парна баня Кърджали
Фитнес зала
Велоергометър, бягаща пътека, кростренажор, степер, гладиатор машина за тренировка на цялото тяло. Огледална стена, меки постелки за йога.
 Обадете ни се – свържете се с нас още сега