Сватбен салон

Сватбен салонСватбеното тържество е неповторим миг от Вашия живот и екипът на хотел Кърджали влага целия си професионализъм, за да го превърне в незабравим спомен.

Сватбеният салон на хотел Кърджали е откъснат от шума на булеварда и предлага красива лятна градина за изнесен ритуал и уелкъм дринк. Максималният капацитет на залата е 350 човека. Стилна и модерна визия, подиум за младоженци и голям дансинг – осигуряваме всичко за Вашето удобство.

Сватбеният екип на хотел Кърджали има солиден опит в планирането и организацията на сватбени тържества и заедно с Вас оформя концепцията на мечтаната сватба. Цветове и сватбена украса, музикално оформление и водещ, сватбен фотограф – работим с професионални партньори и Ви предоставяме избор, за да вземете най-доброто решение.

Сватба в Кърджали

Фото кредит: Koko Fresha Photography

В годините сме разработили набор от изискани сватбени менюта, различни по съдържание и бюджет, за да изберете най-подходящите ястия и напитки по Ваш вкус. Можем да подготвим и индивидуално меню – подбрано специално и само за Вас.

Пакетните цени започват от 25,00 лв на човек.

Нашите комплименти към булката и младоженеца:

  • луксозно студио с джакузи за подготовка на булката и за първата брачна нощ.
  • специална цена за престой на гостите на сватбата.
  • голям безплатен паркинг ви осигурява удобството да оставите колата си наблизо под погледа на охраната на хотела.

 

 

Телефон за информация и организация: 0885 563 431

Снимки на дизайн и сватбени украси вижте в албума във фейсбук страницата.