СПА център Кърджали
спа почивка

Процедурите с топлина, масажните процедури и залата за активен отдих са в основата на СПА центъра на хотелски комплекс Кърджали.

Сауна Кърджали

Екстремните температури, на които подлагаме тялото си във финландската сауна, отпускат всички мускули и засилват кръвообращението. Обилното потене, което предизвиква нагорещеният въздух, води до изразходване на енергия и буквално елиминира натрупаните токсини. Засиленият обмен на вода в тялото по време на сауна хидратира кожата и заглажда повърхността й.

Сауната е здраве – само една процедура ще ви помогне да преборите настинката. Сауната засилва имунитета, освобождава напрежението и благоприятства спокойния сън. При това на сауна може да ходите всеки ден, а в хотел Кърджали имаме изгодни абонаментни карти, с които да й се наслаждавате през целия месец и през цялата година. И удобен паркинг имате на разположение – паркирате бързо и удобно.

Инфрачервената сауна е изключително подходяща за тези, които за първи път стъпват в сауна. Сауна КърджалиСпецифичното при нея е, че не загрява цялото помещение, а действа директно върху кожата. Локалното затопляне не затруднява дишането ви, както би могло да бъде усещането в класическата финландска сауна.

Топлите инфрачервени лъчи проникват до 5 см навътре в тъканите и не пречат на хора със сърдечно-съдови и проблеми с кръвното налягане да се възползват от лечебните й свойства. Само изберете удобен за вас час и се обадете предварително на тел: 0879 604011, за да я включим и затоплим навреме за вас. И се наслаждавайте!

Горещата пара на парната баня е метод за постигане на баланс между духа и тялото, използван още в древността. Парата действа впечатляващо благотворно при мускулни болки, а в съчетание с масаж има чудотворен ефект върху тялото ви.

Превъзходен завършек е на всеки натоварен и напрегнат работен ден. Парната баня не е препоръчителна за хора с разширени вени, но пък е чудесна терапия за прочистване на дихателните пътища. Горещата пара успокоява главоболието, олющва мъртвите клетки, топи мазнини, тонизира и освежава кожата.

И ако още не сме ви убедили в полезността на топлинните процедури, посетете СПА центъра на хотел Кърджали. Направете си поне една процедура сауна или парна баня и се почувствайте преродени и щастливи.