Нова година в Кърджали
Нова година тост

Да посетите Кърджали за Новогодишните празници, звучи като добра идея. Защо ли? Защото Кърджали е спокоен град в Южна България – с мек климат и забележителности, които очароват. Да посрещнете Новата година в Кърджали и да съчетаете празника с посещение на Перперикон, Татул, Историческия музей или Каменната сватба е като две в едно. Забавление и опознаване на родината – в случая Източни Родопи – в едно.

Кърджали

Исторически музей Кърджали

Офертата на хотел Кърджали е на добра цена, с предложения за прекарване на свободното време, но и с възможност вие да направите своя избор кога какво да посетите. Хотелът е типичен градски хотел, обзаведен така, че да ви е удобно. Помислено е за контакт, сешоар и душ кабина в банята – за да не ви се мокри цялото помещение. Телевизор с кабелни програми осигурява забавление за децата и ви информира за най-актуалното, за да прекарате спокойно и на топло празника, и да се насладите на преживяването в Кърджалийския регион.

Централно отопление и WiFi покритие в целия комплекс са сред топ активите за доволни отзиви на гостите на хотел Кърджали. Интернет връзката е оптична – веднъж като въведете паролата за достъп, телефонът ви сам намира сигнала на всеки етаж. Ресторантът е класически, с българска и европейска кухня, намира се в самия хотел и отново е добре отоплен и оборудван с телевизор и с перфектно интернет покритие.

СПА центърът е любимо място на всеки работещ човек, а хотел Кърджали ви предлага избор от класическа финландска сауна, инфрачервена сауна и парна баня. Топлата вода е денонощно на разположение в комплекса, заедно с 24 часова рецепция, лоби бар и информация за забележителности.

За новогодишната вечер е предвидено меню с вкусни ястия, баници и баклавички по местни рецепти. За музикалното оформление ще се погрижат музикант и диджей, които ще са на Ваше разположение за желаните от Вас песни и танци,

Спалня лукс

Спалня делукс

за да се превърне партито в истински празник за всеки гост. За да ви е уютно. За да се забавлявате с ритмите на вашите любими изпълнители.

Заповядайте да посрещнем заедно Нова година в хотел Кърджали!

Вижте офертата за Нова година – резервирайте с 10% отстъпка до 10 ноември!